Voordelen Pelletkachels.

Voordelen van dit verwarmingssysteem zijn onder andere de elektronische sturing en de thermostaat en ventilator die ingebouwd zijn.

Maak een afspraak
image

De warmte in uw woning bewaren op een zuinige manier, dat klinkt als muziek in de oren. Pelletkachels zijn dan ook nog efficiënter dan houtkachels om uw woning te verwarmen, wat deels de toegenomen populariteit van pelletkachels verklaart. 

Voordelen van dit verwarmingssysteem zijn onder andere de elektronische sturing en de thermostaat en ventilator die ingebouwd zijn. Die zorgen ervoor dat uw ruimte efficiënt, snel en makkelijk verwarmd wordt. 

De milieuvriendelijke pelletkachels worden simpelweg aangestoken met kleine stukjes geperst hout die in een bak worden geplaatst en vervolgens in de kachel worden gezet. De aanvoer van verse lucht en pellets wordt door uw pelletkachel zelf geregeld, zodat u zelf verder niets hoeft te ondernemen om uw huis te verwarmen. Makkelijk, toch?! Pelletkachels zijn bovendien een ideaal verwarmingssysteem voor zowaar iedereen, aangezien de pellets erg betaalbaar zijn én veel warmte geven voor een maximaal comfort.   

Rika

Een vaste waarde in het aanbod van pelletkachels is het merk Rika. Het haalt een hoge kwaliteit dankzij een vooruitstrevende technologie met interessant design. Laat u verder informeren over dit topmateriaal door één van onze experts. 

Contact

Verwarm bewust en denk aan de installatie van pelletkachels. In de ruimere omgeving van Wuustwezel is Ecoflames hiervoor uw uitgelezen partner. Neem snel contact op of maak een afspraak om langs te komen om de vele systemen en modellen van haarden en kachels samen met ons te bekijken.