Inbouw Houthaarden.

De inbouw houthaarden van Ecoflames voorziet uw woning van een haard die helemaal afgestemd is op uw behoeften.

Maak een afspraak
image

Droomt u ook van een gezellige haard die naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur? Een haard die u een nostalgisch gevoel van kamperen bezorgt, maar tegelijk een moderne uitstraling heeft? Dan heeft Ecoflames uit Wuustwezel dé oplossing voor u: een inbouw houthaard combineert de sensatie van knisperend hout met een vuurzicht om U tegen te zeggen!

Zoals het woord zelf zegt, wordt er rondom de houthaard bijvoorbeeld een stenen schouw of moderner plateau gebouwd. De afgesloten structuur van een inbouw houthaard komt uw veiligheid ten goede aangezien het onmogelijk is om per ongeluk in contact te komen met de vlammen. Bovendien geeft dit soort haard weinig tot geen rook en geur af, en werkt het efficiënter en zuiniger dan een openhaard aangezien de inbouw houthaard veel warmer wordt. 

Heerlijk verwarmen met de nieuwe generatie houthaarden

Ecoflames toont u de verschillende merken, systemen en toestellen van haarden en kachels. Bij de specialist in deze sector heeft u meteen een mooi overzicht van de opties voor uw verwarming. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een haard, heeft u de keuze uit gashaarden, elektrische haarden en natuurlijk de karaktervolle houthaarden. Gaat u voor een strakke en moderne houthaard of opteert u toch voor een industriële en gietijzeren hoekhaard? De inbouw houthaarden van Ecoflames voorziet uw woning van een haard die helemaal afgestemd is op uw behoeften. 

Spatherm

Bij de topmerken voor een houthaard hoort zeker het Duitse Spartherm. Het is één van de grootste producenten van haarden in Europa. De toestellen worden geroemd om hun robuuste kwaliteit en duurzaamheid. De aangename gebruiksvriendelijkheid en efficiënte verbranding staan symbool voor de Duitse visie. 

Dik Geuts

Bij Ecoflames in Wuustwezel worden ook alle troeven overlopen van het merk Dik Geurts. Deze systemen worden gekenmerkt door een uitermate hoog rendement en een zeer goede verbranding. Verwarmen met Dik Geurts staat gelijk aan efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. 

Contact

Wilt u verwarmen met hout maar twijfelt u bijvoorbeeld tussen houtkachels en houthaarden? U zult merken dat uw vragen of twijfels meteen duidelijker worden na een bezoek aan Ecoflames in Wuustwezel. Plan uw bezoek vandaag nog of overloop alvast de vele mogelijkheden wat betreft (energiezuinige) verwarmingen op onze website.