Uw ideale verwarming haalt u bij Ecoflames in Wuustwezel

Ecoflames vormt sinds 2011 uw eerste aanspreekpunt tijdens uw zoektocht naar de ideale verwarming. In Wuustwezel en ruime omgeving staat onze zaak bekend voor een complete en persoonlijke service van advies over installaties tot onderhoud.

Neem contact opBouwt u een nieuwbouwwoning? Of wilt u graag uw bestaande verwarming vervangen?

U vindt bij ons de meest uiteenlopende types en stijlen van kachels en haarden met elk hun typische verbrandingsmethoden. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en kom vervolgens langs om uw vragen en verwachtingen te bespreken.
Book Icon

1. Uitgebreid gamma

Wij beperken ons niet tot één type verwarming en kunnen daarom een uitgebreid gamma aanbieden van installaties.

test
Book Icon

2. Ervaring

Onze ervaren techniekers komen bij u ter plaatse om uw woon- of leefsituatie te analyseren.

Book Icon

3. Plan van aanpak

We werken een verwarmingsconcept uit dat het hoogste comfortniveau combineert met een maximale energiezuinigheid.

Ons aanbod

Realistische en veilige vlammen voor een knusse sfeer

Cleaner

Ervaring en persoonlijke aanpak

Bij Ecoflames hebben we voor elke woning, elk appartementsgebouw, kantoorgebouw of elke industriële ruimte de juiste verwarming in huis. Bent u aan het renoveren? Bouwt u een nieuwbouwwoning? Of wilt u graag uw bestaande verwarming vervangen?

In al deze gevallen kunt u een beroep doen op de expertise van Ecoflames. Wij beperken ons niet tot één type verwarming en kunnen daarom een uitgebreid gamma aanbieden van installaties. Onze techniekers komen bij u ter plaatse om uw woon- of leefsituatie te analyseren. Op basis van die informatie werken ze een verwarmingsconcept uit dat het hoogste comfortniveau combineert met een maximale energiezuinigheid.

Maak kennis met de beste merken

Ons ervaren team selecteerde voor u modellen van echte kwaliteitsmerken. Maak kennis met de systemen van onder andere Rika, Dru, Faber, Spartherm, Dik Geurts en Lotus. Daarnaast bent u bij ons welkom voor het aankopen van elektrische sfeerverwarming en zonnepanelen.

           

Uw complete service

HOUTKACHELSWij bieden u een complete en persoonlijke service aan, inclusief installatie en onderhoud. Bij problemen staat één van onze medewerkers binnen de 48 uur bij u. In Vlaanderen en in Brussel voorzien onze experts in een volledige afwerking met omkasting van de haard met vuurvaste materialen en een aansluiting op de schouw.

Afspraak maken
Review Image

Ruime toonzaal

In de ruime toonzaal staan minstens twintig toestellen van deze kwaliteitsmerken. De types zijn zeer uiteenlopend, u kunt kiezen uit gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. In de afdelingen van de kachels vindt u interessante modellen van houtkachels en pelletkachels.

Fotogalerij

Wilt u zich alvast een beeld kunnen vormen van onze manier van werken en onze verwezenlijkingen? Bekijk dan alvast onze fotogalerij en ontdek enkele van onze eerdere realisaties zoals gashaarden, pelletkachels, houthaarden en andere systemen.

Realisaties