Inbouw Gashaarden.

Heeft u beslist om uw woning of gebouw te verwarmen met één of meerdere haarden? Kom dan langs bij Ecoflames om een duidelijk overzicht te krijgen van uw mogelijkheden.

Maak een afspraak
image

Een knusse sfeer creëren door uw woning te verwarmen, dat kan moeiteloos met een kwalitatieve gashaard van Ecoflames. De meest innovatieve technieken zorgen er vandaag voor dat u kunt genieten van een impressionant en realistisch vlammenspel in uw ingebouwde, originele gashaard. Wij zetten voor u graag de vele voordelen van een gashaard op een rijtje. 

Door voor een ingebouwde gashaard te opteren, blijft u gespaard van vervelend sleurwerk met houtblokken, pellets of kolen én hoeft u geen rekening te houden met as, rook en ongewenst vuil. Bovendien komt u tegemoet aan de veiligheid van uzelf, uw gezinsleden en/of huisdieren aangezien u nooit rechtstreeks met vuur in contact moet komen. Wist u trouwens dat u uw gashaard makkelijk kunt bedienen via een app zodat u niet eens uit uw zetel hoeft te komen wanneer u de intensiteit van de vlammen bijvoorbeeld wilt opdrijven? Tenslotte vraagt een gaskachel weinig onderhoud. Het kuisen van de ruiten en tijdig vervangen van de batterijen, en you’re good to go! 

Kies voor gashaarden van een topmerk

Heeft u beslist om uw woning of gebouw te verwarmen met één of meerdere haarden? Kom dan langs bij Ecoflames om een duidelijk overzicht te krijgen van uw mogelijkheden. U ontvangt alle informatie over de werking van gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Voor de gashaarden stelt onze zaak uit Wuustwezel drie topmerken voor. 

Dru

Het Nederlandse merk Dru produceert sinds 1754 stijlvolle en duurzame gashaarden die design en techniek feilloos aan elkaar koppelen. U ontdekt een brede waaier aan modellen, stijlen en kleuren en u kunt er dus zeker van zijn dat er minstens één model is dat perfect bij uw interieur zal passen. 

Faber

Faber is de uitvinder van het gesloten verbrandingssysteem of multivent. Hierdoor is het een referentie in het vervaardigen van sfeerhaarden. Het systeem gaat mee met de nieuwste trends aangezien u met een app het energieverbruik met 70% kunt verminderen. 

Wellstraler

Wellstraler is een puur Belgisch merk dat in Welle wordt gemaakt. Het bedrijf is duidelijk de marktleider op het vlak van nieuwe technologische toepassingen. Het zet dan ook doorlopend in op onderzoek en innovatie. 

     

Contact

Maak kennis met de vele mogelijkheden die we u aanbieden als het op gashaarden aankomt. Kom op afspraak langs in onze zaak in Wuustwezel of telefoneer gerust voor meer informatie over verwarmingsinstallaties.