Mooie houtkachels.

De meest recente technieken en laatste innovaties zorgen er vandaag voor dat uw houthaard milieuvriendelijker is dan ooit tevoren.

Maak een afspraak
image

Op een koude winteravond zorgt een houtkachel voor de perfecte sfeer dankzij de vonken en het knetterende vuur. Deze energiebron doet denken aan een gezellig kampvuur, maar dan middenin uw woonkamer. 

Voor velen is een houtkachel dan ook het ideale item om een gevoel van thuiskomen te creëren. Is de stijl van uw woning eerder modern of klassiek? Voor elke stijl, van landelijk tot modern of klassiek, hebben we bij Ecoflames een gepaste haard in huis uitsluitend van betrouwbare merken. Alle modellen hebben hun eigen voordelen en een unieke uitstraling. 

Kiest u voor deze natuurlijke en authentieke methode van verwarming, dan kiest u voor een relatief goedkope manier van verwarmen en een efficiënte bron van energie. De meest recente technieken en laatste innovaties zorgen er vandaag voor dat uw houthaard milieuvriendelijker is dan ooit tevoren. 

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw houthaard, is het belangrijk dat u uw kachel goed onderhoudt. Zo raden we aan om uw ruiten schoon te houden en de assen uit de verbrandingskamer te borstelen. Best checkt u ook geregeld de dichtingen van uw haard om een optimaal gebruikscomfort te kunnen garanderen. Tot slot kunt u jaarlijks een erkende expert laten langskomen om uw schoorsteen te vegen, wat essentieel is voor een goede verbranding en voor uw gezondheid. 

SPARTHERM

De houtkachels van Spartherm zijn van een heel hoogwaardige kwaliteit. U zal er uw hele leven plezier aan beleven. De grootste voordelen van deze verwarmingstoestellen zijn, naast de kwaliteit, ook de gebruiksvriendelijkheid. U kunt zeer eenvoudig de grootte van de vlammen regelen en bijsturen. 

DIK GEURTS

Bij Dik Geurts valt meteen het niet-alledaagse design op. De fabrikant zet sterk in op zijn ontwerpen om tot een apart resultaat te komen. De focus ligt duidelijk op de combinatie van deze speciale ontwerpen met vakmanschap. 

RIKA

De houtkachels van het merk Rika staan voor kwaliteit, een mooi design en een hoogstaande technologie. U ontdekt de verschillende modellen en uitvoeringen in de ruime toonzaal bij Ecoflames. 

LOTUS

Lotus is een Deens bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van design houtkachels en speksteenkachels. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen voor de vormgeving en het design om dit samen te laten komen met een uitstekende kwaliteit van de toestellen. 

DRU

Over de houtkachels van Dru werd eveneens goed nagedacht. In vergelijking met een open haard hebben de kachels een heel hoog rendement en een goede verbranding. Hierbij wordt het hout zo efficiënt en schoon mogelijk verbrand. 

     

Contact

Doe vandaag nog een beroep op de expertise van Ecoflames en al uw vragen over kachels en haarden worden snel beantwoord. Contacteer ons voor meer informatie of maak meteen een afspraak om langs te komen in onze zaak in Wuustwezel.