Houtkachels

Houdt u van de gezellige sfeer van een traditionele kachel in uw woning? Kom dan eens langs bij Ecoflames en ontdek onz groot aanbod houtkachels in Wuustwezel.

Spartherm

Dit merk levert bijzonder hoogwaardige houtkachels af waaraan u een leven lang plezier zult beleven. Eén van de sterkste troeven van dit merk is ongetwijfeld de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak. Zo is de grootte van het vlammenspel heel gemakkelijk te regelen en bij te sturen.

 

Dik Geurts

De houtkachels van Dik Geurts zijn echt design met een niet-alledaags ontwerp, en dat maakt ze net zo speciaal. Het bedrijf focust zich op een combinatie van een mooi ontwerp en vakmanschap.

 

Rika

De houtkachels van Rika vallen op door hun kwaliteit, toonaangevende technologie en uitstekend design. U hebt de keuze uit talrijke modellen en uitvoeringen.

 

Hergom

De houtkachels van Hergom werken op brandhout of houtpellets. Het verbrandingssysteem van dit merk zorgt voor een volledige verbranding van de brandstof, wat betekent dat u met minder hout of pellets meer warmte creëert.

 

Lotus

Dit Deense bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het produceren van design houtkachels en speksteenkachels. Men werkt met duurzame materialen en richt zich, naast vormgeving en design, hiermee ook op een uitstekende kwaliteit.

 

Dru

De houtkachels van Dru zijn goed doordacht en hebben in vergelijking met een open haard een zeer hoog rendement en zeer goede verbranding. Het hout wordt daarbij zo efficiënt en schoon mogelijk verbrand.

Back to Top